Page 26 - BEV BAVEBKE KVABBE
P. 26

 26
AT aandedrag KVABBE
(Bog 3 Kvabbes 2,1)
Jeg er blaa Æg af den store Kagler. Jeg er Ægget i verden. Jeg sov inde i en Bunke af Snavs, nu har jeg Stige fra et nedgravet Æg. Jeg bor, siger jeg, jeg lever. Jeg lugter Luften. Jeg snuser Luften. Jeg gaar med mine Tæer i Snavs. Jeg giver min Familie Andekød at spise. Jeg vogte spirende i Reden. Hvilken Mad der er for Mand i Himlen, blaa Himmel. En Svale Dart og Cirkler. Jeg er Ægget. Jeg lugter Luften. Jeg er den Første­fødte, paa baggrund af Himlen. Jeg træk­ ker Vejret i overværelse af en magtfuld Gud, under Maven
af Himlen, paa Skulderen af Kvabt. Min Aande er som et Barn for mig. Min Aande hænger sød i mine Næsebor. Jeg er blaa Æg af den store Kagler. Jeg vokser. Jeg svul­ mer. Jeg snuser Luft. Jeg bor der som fløj af en Gaas.
Sikke en Rejse, jeg har lavet, de Ting jeg har set. Jeg er, men en af jer. I min Haand jeg forstaa sejler Masten, mens min venstre Haand stier i Vandet. Træerne er tunge med Figner og Oliven. En Kokos draaber til Jorden. Jeg har adskilt mig fra mig selv at sejle igen paa den grønne Diller Farvande.

   24   25   26   27   28